Niečo málo o mne! :D

Ahoj! 
 
Volám sa Nikola. Som žiačkou 9. ročníka základnej školy, z toho vyplýva, že mám 14 rokov.  Pochádzam z malej dedinky na Orave pri hraniciach s Poľskom. Takže táto dedinka sa volá Suchá Hora. Žijem tu so svojou mamou a sestrou. Mladšou sestrou. 
 
Medzi moje záľuby sa patrí jednoznačne literatúra. Zbožňujem Skutočné príbehy alebo thrileri, ale nepohrdnem ani románom, detektívkou. Vlastne čokoľvek čo má dobrú zápletku a vyvrcholenie si rada prečítam. Nuž som taký knihomoľ!
 
 Ďalej, aby ste si nemysleli, že len vysedávam pri knihách a počítači mám rada dlhé prechádzky. Rada sa zabávam s priateľmi. 
 
Medzi moje ďalšie trochu umelecké záujmy patrí kreslenie a spev. Áno, spev! Ten ako asi skoro každý praktizujem väčšinou v súkromí (sprcha,pivnica?!). 
 
Keby vás zaujímalo čo pozerám v telke, tak telku pozerám málo, ale ak si ju pozriem tak je to nejaký dokument o vojne, prírode. No pozerám skôr videá na počítači (ak niekomu hovorí niečo GoGoManTV, PewDiePie, Selassie, Smusa...).
 
No a teraz šport! No športu sa venujem viac cez leto a to je badminton, volejbal, futbal...nie! :D a po novom som začala behávať.
 
No, teraz sa chystám na strednú školu a čo bude potom? To si vážne netrúfam povedať, ale vzhľadom na výsledky ktoré dosahujem v škole, by som predsa len mohla vyštudovať a neskôr aj pracovať v mojo odbore. Hlásim sa na zdravotnú školu za "pani sestričku" alebo na obchodnú, ako sociálno-výchovný pracovník.
 
Takže to by bolo takých pár vecičiek z mojej existencie.
 
Zakladateľka Nika! ;-)